Over ons

In 2004 is de fundering gelegd voor Van Duijnhoven Techniek

Hoe het begon

Als zoon van een varkensboer was ik altijd al meer geïnteresseerd in het machinepark dan in de dieren. Na de middelbare school ben ik dan ook techniek gaan studeren en als zelfstandig monteur aan het werk gegaan. Tijdens mijn werk was ik continue bezig de techniek aan te passen, zodat het proces slimmer, sneller en beter verliep. Het duurde dan niet lang totdat ik mijn interesse ombouwde tot mijn werk en in 2004 het bedrijf Van Duijnhoven Agri – service oprichtte. 

Het bedrijf heeft een enorme groei doorgemaakt en tegenwoordig hebben we diverse disciplines in huis om een betrouwbare partner te zijn voor uw machinepark. En omdat onze ambities groter zijn dan de land – en tuinbouw, zijn we in 2023 van Duijnhoven Techniek BV gestart.

Waarom Van Duijnhoven Techniek?

Van Duijnhoven Techniek BV typeert zich door altijd vanuit de klant te denken. We achterhalen uw wensen en behoeften en komen indien nodig met een maatwerkoplossing. Zo maken we van uw probleem onze uitdaging. We beschikken over een can – do mentaliteit, een flinke dosis creativiteit, boerenverstand en Brabantse nuchterheid.

Ons klantportfolio is divers: van champignonkwekerijen, zacht fruitteelt, tot aan gemoderniseerde industrie. We ontwikkelen en onderhouden hiervoor sorteerlijnen, stapelaars, trommels en transportbanden. Een ding hebben de klanten gemeen: ze willen meer efficiëntie of capaciteit van hun productie.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een uitdaging voor het team van Duijnhoven Techniek in de vorm van een verbetering of een nieuw mechanisatie concept dat uw bedrijf verder helpt? Kom dan eens langs zodat we samen kunnen kijken hoe we alles simpeler, sneller en technischer kunnen laten verlopen. De koffie staat klaar!

Neem contact op
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then